Home » Новини » Вече може да плащаме онлайн фактурите към Globul през портала MyGlobul

Вече може да плащаме онлайн фактурите към Globul през портала MyGlobul

3 082 прочита

Благодарение на новата услуга Онлайн плащане, клиентите на абонаментни програми на GLOBUL вече могат да заплащат месечни сметки към оператора директно през интернет портала MyGLOBUL (http://my.globul.bg).

Услугата позволява на потребителите на MyGLOBUL да покриват неплатени задължения и да внасят авансови плащания по избран абонатен номер със средствата от своята дебитна или кредитна карта.

За всяко успешно приключено онлайн плащане потребителите получават безплатно SMS потвърждение на мобилния си телефон и съобщение с детайли за плащането на електронната си поща.

Клиентите на услугата Онлайн плащане разполагат и с възможност за получаване на SMS и имейл известие за издадена фактура и имат 24-часов достъп до актуална информация както за фактурираните си задължения, така и за плащанията, които са извършили през интернет портала MyGLOBUL.

Използването на услугата Онлайн плащане е безплатно и тя е достъпна за всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните програми на GLOBUL, регистрирани в интернет портала MyGLOBUL. Онлайн плащанията се осъществяват с кредитни или дебитни карти на Visa, MasterCard или БОРИКА.

Интернет порталът MyGLOBUL (http://my.globul.bg) е достъпен за всички клиенти на GLOBUL след еднократна регистрация. В портала потребителите могат да проверяват безплатно своята текуща сметка и текущо потребление на включени минути и мегабайти, да преглеждат онлайн своята месечна фактура, да продължават своя абонаментен договор и да разглеждат своите персонални оферти за лоялни клиенти чрез услугата Програма ЗАЕДНО Онлайн.

Освен това, в интернет портала MyGLOBUL, потребителите могат да добавят пакети за допълнителни разговори и мегабайти, да управляват номерата от своята група За приятели, да презареждат предплатени b-connect и FROG номера, да поръчват настройки за своя мобилен телефон, да управляват своята колекция от FUN CALL мелодии и имат достъп до богат избор информационни услуги, мелодии, игри, видео и други услуги за мобилен телефон.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

64 − = 63