Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson представи два нови модела – Mix Walkman и txt pro

Sony Ericsson представи два нови модела – Mix Walkman и txt pro

4 257 прочита

След края на Фейсбук състезание организирано от Sony Ericsson, два нови модела бяха анонсирани от компанията. Устройствата ще се появят на пазара под имената Sony Ericsson Mix Walkman и Sony Ericsson txt pro. И двата модела разполагат с подобен на Xperia потребителски интерфейс с четири активни края на дисплея.

Sony Ericsson Mix Walkman напомня Xperia Mini, въпреки че името му подсказва какво можем да очакваме от него. Чрез бутона Zappin имате възможност да чуете част от следващата песен и така да прецените дали да я прескочите или изслушате. Посредством функцията „караоке“ модела позволява намаляне на вокалите за да пеете на воля.

Размерите на Sony Ericsson Mix Walkman са 95.8 x 52.8 x 14.3mm и тегло от 88g. Моделът разполага с 3 инча WQVGA дисплей, 3.2MP камера и Wi-Fi. Паметта на Mix Walkman може да бъде разширена до 32GB с microSD карта памет.

Sony Ericsson txt pro е насочен към интеграцията със социалните мрежи. С приложението Friends ще можете да следите обновленията и статусите на приятелите си във Фейсбук или Twitter. Също като Mix Walkman и txt pro е снабден с 3 инча WQVGA дисплей, 3.2MP камера и Wi-Fi свързаност.

Sony Ericsson Mix Walkman и Sony Ericsson txt pro са 2G модели, тоест потребителите ще трябва да разчитат основно на Wi-Fi свързаността. Моделите ще се появят на пазара през третото тримесечие на годината, като към момента липсва информация за цената им.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =