Home » Новини » Поредният срив на Skype

Поредният срив на Skype

2 684 прочита

Днес Skype отново се срина. Да, отново, защото това не е първият път, в който програмата за чат и телефонни разговори пропада. Само преди по-малко от месец подобен проблем изненада неприятно потребителите на платформата. Може би защото тогава бе анонсиранобъдещето придобиване от Microsoft, и потребителите обвиниха за неудобствата компанията на Бил Гейтс.

Разбира се, последното няма как да се приеме за сериозно твърдение имайки предвид, че сделката като такава дори не е финализирана и към настоящият момент.

На официалният сайт за съобщения на Skype, информира, че компанията изследва причините за проблема – „Малка част от вас може да имат проблеми с влизането в Skype. Разследваме причините за това и се надяваме скоро да успеем да споделим повече детайли с вас“, а по-късно се появи и инструкция за отстраняване на проблема.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

33 + = 42