Home » Марки » HTC » От HTC отричат за проблеми с обхвата на Sensation

От HTC отричат за проблеми с обхвата на Sensation

3 602 прочита

След като от известно време се заговори, че новият HTC Sensation страда от проблеми с обхвата, сходни с тези при iPhone 4 от компанията не закъсняха и отрекоха всичко това като слухове, а наблюдаваните „пропадания“ като причинени от неправилна употреба.

Явно от HTC делят един и същи PR наръчник с Apple, тъй като именно с това обяснение излязоха и американците преди време.

Проблема, за който става дума е следният: При хващане или поставяне на ръка в определени части от корпуса на устройството Wi-Fi сигнала значително се влошава, а също така и мобилната връзка. Според HTC това е следствие от неправилно хващане на устройството (боже, все едно слушам Стив Джобс и култовото му: Просто държите iPhone 4 не както трябва!)

Реално погледнато при нормално ползване на телефона или сърфиране с него в интернет е идеалната предпоставка ръката ви да се озове именно там, на това „слабо място“. Дали проблема е преувеличен и се дължи на неправилна употреба или има реални предпоставки за разочарование на потребителите ще ви оставя да прецените сами след като изгледате теста проведен с HTC Sensation.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to От HTC отричат за проблеми с обхвата на Sensation

 1. Станислав

  22/10/2011 at 22:48

  Определено като изгледах клипчето, реших и аз да изпробвам моя телефон като направя същото от клипчето като закрих определени части и по-конкретно около камерата отзад на панела и установих наистина че има такъв проблем! Дори понякога съм се чудел как така уж има отличен сигнал и в следващия момент се изгубва и определно не е проблем от дефектен телефон ами просто наистина тези телефони си имат сериозен проблем!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 6 = 3