Home » Новини » Новият b-connect visitor за по-евтини международни разговори

Новият b-connect visitor за по-евтини международни разговори

4 278 прочита

Потребителите на новия предплатен пакет b-connect visitor ще имат възможност да провеждат международни разговори и да се обаждат до номерата от своята група За приятели на преференциални цени.

С b-connect visitor, международните разговори към всички номера от мрежите в Зона 1 и в групата За приятелище се таксуват по 19 стотинки на минута. Зона 1 включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи на повечето европейски страни. Обажданията към международните мрежи от Зона 2 ще струват 39 стотинки на минута, като в тази зона са включени всички мобилни мрежи в Европа и фиксираните мрежи в европейските държави извън Зона 1.

Разговорите към всички мрежи в страната струват по 45 стотинки на минута, а кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи се таксуват по 22 стотинки за SMS.

Цената на предплатения пакет b-connect visitor е 6 лв., като потребителите му разполагат и с първоначален кредит от 3 лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Новият b-connect visitor за по-евтини международни разговори

 1. angelina kuzeva

  18/06/2011 at 08:30

  имам въпрос, искам да контактувам само с 1 номер – Италия , колко ще ми струва 1 мин разговор? може ли 2 други  да бъдат  включени от България?  това не разбрах . благодаря    

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 74 = 83