Home » Новини » М-Тел ще предлага пакет от „облачни“ услуги за бизнеса

М-Тел ще предлага пакет от „облачни“ услуги за бизнеса

3 123 прочита

М-Тел ще предостави на своите бизнес абонати възможността да се възползват от предимствата на първата услуга от типа „облачни“, които компанията започва да предлага в пакета от услуги M-Tel Business Cloud.

От утре M-Tel Business Mail ще бъде достъпен безплатно за бизнес абонатите. В следващите месеци те ще имат възможност да регистрират за целите на своята фирма служебна електронна поща, базирана на най-новата технология Microsoft Exchange 2010, и да се възползват от удобствата, които тя дава в служебната комуникация.

M-Tel Business Mail е помощник в организацията на служебните ангажименти през деня, съгласува всички електронни пощи, които потребителят има, събира mail-ите му в една кутия, подрежда всички важни бизнес контакти.

Регистрацията на M-Tel Business Mail е безплатна и не изисква инвестиция в хардуер или софтуер. Затова услугата ще даде възможност на малките и средни фирми да се възползват от предимствата на служебната електронна поща, достъпни досега само от големите компании, които могат да си позволят да инвестират в хардуер или софтуер и да поддържат IT-отдели. При желание за регистрация бизнес абонатите ще получат от М-Тел индивидуални промо кодове, с които да се регистрират за услугата.

Всеки потребител, регистрирал се индвидуално за M-Tel Business Mail, ще може да тества предимствата на услугата. От началото на септември всички индивидуални потребители в дадена фирма ще имат възможността да обединят своята електронна поща с тази на колегите си в общ фирмен бизнес мейл, който да бъде управляван от самата фирма, без да се изисква поддръжка от IT-специалисти. През септември предстои телекомът да добави още услуги към пакета M-Tel Business Cloud.

„Облачните“ услуги дават възможността почти безкрайни софтуерни и хардуерни ресурси да бъдат налични и достъпни при поискване, с което се елиминира потребността те да бъдат купувани, т.е. чрез тях се спестяват пари. Услугите са достъпни за ползване веднага, като по този начин се пести време. Компаниите могат да започнат с поръчка на малко ресурси и да ги увеличават според потребностите (pay as you grow). „Облакът“ повишава гъвкавостта на фирмата, защото дава възможност да се плащат само консумирани ресурси за избран от клиентите времеви период.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 7