Home » Новини » Мобилен интернет от М-Тел за 5лв с М-Tel Surf NonStop Mini

Мобилен интернет от М-Тел за 5лв с М-Tel Surf NonStop Mini

5 175 прочита

За всички, които изберат да посрещнат лятото с нов таблет от М-Тел, компанията е подготвила специално предложение за мобилен интернет. Само срещу 5 лева на месец, получавате неограничен достъп до интернет през своето иновативно устройство с новия М-Tel SURF NONSTOP MINI.

Промоцията е валидна до края на юли 2011 година.

Компанията предлага най-богато портфолио от таблети сред мобилните оператори в България. Само през настоящия месец към познатите вече Huawei S7Digimax TA1031, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 10.1v и Viewsonic Viewpad 10s, се присъединиха и дългоочакваните HTC Flyer и Motorola XOOM. През август в портфолиото от предлагани таблети ще влезе и BlackBerry PlayBook.

Макар и таблетите да са сравнително нов продукт на телеком пазара, те вече са достатъчно предпочитани, защото освен че по функции се доближават до нетбука,те предлагат и по-голяма издръжливост по отношение на батерията, мобилност и модерен дизайн.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

71 + = 76