Home » Новини » М-Тел удължи инициативата Lucky hour

М-Тел удължи инициативата Lucky hour

2 780 прочита

От 06.06.2011/ Понеделник/ М-Тел продължава инициатива Lucky Hour (наименованието е само за вътрешно ползване, не се комуникира към клиентите). Този път инициативата ще се проведе в 5 поредни дни (06.06, 07.06, 08.06, 09.06 и 10.06.2011)  с продължителност от 13:00 до 16:00 часа. Посредством тази кампания Мобилтел би искал да изгради приятелска и комфортна атмосфера в магазините, като фокусира вниманието на клиентите върху позитивни емоции и отстъпките, от които те могат да се възползват.

В посоченият по-горе времеви период, всеки клиент, който заплати всичките си просрочени фактури получава отстъпка 5% от стойността на всяка от фактурите.

Клиентите могат да се възползват от отстъпката и при заплащането на фактури, които са в срок, но само ако са заплатили всички просрочени към този момент билингови фактури.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 6 = 13