Home » Новини » M-Tel дава на лоялните си клиенти 10% отстъпка при пазаруване

M-Tel дава на лоялните си клиенти 10% отстъпка при пазаруване

3 261 прочита

Мобилтел се върна към нормалния си ритъм и благодари на всички свои клиенти за разбирането и подкрепата в труден за компанията период. В знак на признателност към лоялните клиенти, компанията дава 10% отстъпка от покупка в М-Тел магазин независимо от стойността й. Срокът за използване на отстъпката е до края на годината. С всички клиенти, запазили своята лоялност и по време на затрудненията, изпитани от компанията в последните месеци, Мобилтел ще се свърже лично. Те ще могат да използват отстъпката при покупка в брой до края на годината. Жестът е към всички частни и бизнес клиенти, спазвали срока на издадените фактури през периода септември 2010 – март 2011.

За тези, които не са успели да покрият задълженията си навреме, Мобилтел предлага „Следобедна отстъпка. Кампанията предвижда 5% отстъпка при издължаване на всички натрупани задължения в брой. Всеки ден, от 13.00 до 16.00 часа, магазините на М-Тел и нейните представители – Хенди и Офис 1 Суперстор, ще приемат плащания на натрупаните сметки с 5 % намаление. Отстъпката важи за всички клиенти, частни и бизнес, предпочели да погасят старите задължения накуп. Кампанията ще продължи до края на месец юни.

Мобилтел влезе в обичайния си ритъм в края на април. През изтеклия месец май всички фактури бяха издадени навреме. За предстоящите фактури през месец юни остава валиден удълженият срок от 28 дни за плащане, въпреки че ще излизат в нормалния график.

За навременната информация за издадените фактури, Мобилтел предоставя широка гама от възможности за достъп до сметката – чрез безплатните услуги в автоматичното меню на *88, интернет сайта mtel.bg и М-Тел менюто на телефона на клиента, както и от сътрудник в центъра за обслужване на клиенти. Сметката може да се провери и като се използва електронна фактура. Мобилтел разшири каналите за обратна връзка като създаде чат в своя сайт и в официалната Фейсбук страница.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

8 Responses to M-Tel дава на лоялните си клиенти 10% отстъпка при пазаруване

 1. Vasil

  07/06/2011 at 11:23

  Евала, хора са значи все пак. И още по-важно, че приключи драмата с вграждането на системата, както за нас така и за тях. Сега да очакваме по-добро обслужване, по-добри планове, въобще всичко да е по-добре.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Галя

  07/06/2011 at 12:08

  10% отстъпка от покупка в М-Тел магазин независимо от стойността й е един много добър бонус за проблемите, които имаха Мтел с потребителите. Браво.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Malina

  07/06/2011 at 12:10

  Добра идея,  наистина. Мисля, че всички бързо ще забравим за няколкото месеца проблеми и всичко ще бъде както преди.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Стоян

  07/06/2011 at 12:36

  5% отстъпка при издължаване на всички натрупани задължения в брой. Това е добра новина за потребителите, които са задлъжнели.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 5. Манев

  07/06/2011 at 12:42

  С тази отстъпка мисля да си взема едно ново телефонче.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 6. Светлин

  08/06/2011 at 07:33

  Аз също мисля да се възползвам и да си взема смартфон с отстъпка. Мисля, че при тази отстъпка спестявам близо 100 лева, което не е никак малко … Най-сетне светлина в тунела 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 7. Ceci

  08/06/2011 at 07:40

  Най-накрая доживяхме положителни новини около мтел. Отдавна трябваше да изкажат благодарност към дългогодишните си лоялни и търпеливи клиенти, които останаха при тях въпреки трудностите. Този път постъпиха похвално и адекватно. Може и аз да си купя едно таблетче или айфонче от намалението

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 8. Dona

  08/06/2011 at 07:47

  Най-после проявиха коректност и благодарност към нас заради търпението, което проявихме с техническите им неуредици. Този жест показва уважение към нас лоялните платци и верни клиенти

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

43 − = 36