Home » Новини » Лесен достъп до инфо и услуги с Viva Menu

Лесен достъп до инфо и услуги с Viva Menu

2 765 прочита

VIVA Menu е новата услуга, която започва да предлага VIVACOM на своите абонати от днес. Приложението предоставя бърз и лесен достъп до актуална информация и услуги директно през менюто на телефона. Така с няколко лесни стъпки, без да се въвеждат излишни номера или команди, ще могат да се проверяват текущи сметки наVIVACOM, баланс по сметките, както и да се зареждат суми на предплатени карти. Лесното заплащане за паркиране в „Синя зона“ също е част от опциите на новото приложение.

Специално за абонатите на VIVACOM компанията предвижда и още опции на менюто, една от които е безплатен и бърз достъп до WAP портала, където клиентите ще могат да свалят най-актуалните Java игри, картинки и мелодии.

Бутонът VIVA Menu сe появява автоматично в менюто на телефона, независимо от модела, който потребителите използват. Новата услуга предлага още последни новини от България и света в областта на бизнеса, забавлението и спорта, актуална прогноза за времето, ежедневен хороскоп и др.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 − 59 =