Home » Любопитно » Android » HTC: Ще има ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread за HTC Desire

HTC: Ще има ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread за HTC Desire

3 836 прочита

Въпреки появилата се информация от страна на HTC, че компанията не предвижда ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread за HTC Desire поради технически причини, то днес в ново съобщение обявиха, че обновление на софтуера ще има.

Като причина за отказа от ъпдейт бе посочена малкото налична памет на HTC Desire, което според компанията щяло да доведе до лошото функциониране не само на по-новата версия на Android, но и потребителският интерфейс. Явно недоволството на притежателите на модела, както и невъзможността да отговорят на въпросите им защо с root версията няма проблеми, днес HTC излязоха с ново становище по темата:

HTC България – „Въпреки, че вчера обявихме, че няма да има ъпдейт до Gingerbread за HTC Desire, такъв ще бъде предоставен.“

@HTC_Ru – „Вопреки предыдущему заявлению, HTC Desire получит обновление до Gingerbread.“

Принципно няма значение коя точно е причината за корекцията в анонса, но начина, по който се случват нещата е леко разочароващ.

Сега на собствениците на HTC Desire остава и надеждата, че чаканият ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread ще се появи до месец, както първоначално бе обявено…

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

96 − = 94