Home » Марки » HTC » HTC Desire остава без Android 2.3 Gingerbread ъпдейт

HTC Desire остава без Android 2.3 Gingerbread ъпдейт

3 196 прочита

Въпреки обещанията от страна на HTC стана ясно, че собствениците на HTC Desire няма да получат очакваният ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread. Ето и публикуваното съобщение от страницата на HTC България:

„Нашите екипи от инженери работиха усилено през последните няколко месеца, за да намерят начин да предоставят ъпдейта на операционната система Android – Gingerbread, на потребителите на HTC Desire. Целта ни е това да стане без да се прави компромис с HTC Sense изживяването на нашите телефони, с което потребителите ни са свикнали. За жалост, трябваше да приемем факта, че липсата на достатъчно памет не ни позволява да предоставим едновременно Gingerbread и да запазим HTC изживяването на HTC Desire. Искрено съжаляваме за разочарованието, което тази новина ще донесе за някои от вас.“

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 − 62 =