Home » Новини » Електронна поща от Vivacom и Nokia

Електронна поща от Vivacom и Nokia

3 780 прочита

От днес до края на септември всички абонати на VIVACOM, които използват мобилен телефон NOKIA, поддържащ функцията NOKIA Messaging, ще могат да четат своята електронна поща напълно безплатно. Така в периода на промоцията мобилният трафик, генериран от преноса на данни, няма да бъде таксуван от оператора при използване на услугата.

NOKIA messaging се поддържа от почти всички съвременни устройства на компанията производетел и позволява на клиентите да управляват до 10 e-mail акаунта от най-популярните пощенски кутии – Yahoo, Gmail, Live Hotmail, Abv.bg, Dir.bg, Mail.bg, e-mail от VIVACOM Net или други POP3/IMAP4 пощи.

За моделите на NOKIA, които не разполагат с предварително инсталиран e-mail клиент, е предвидена възможност за неговото безплатно допълнително добавяне. Това ще става автоматично чрез получаване на SMS, съдържащ линк към услугата (на 27 юни 2011 г.) за улеснение на потребителите. Всеки притежател на Nokia има и възможност да изтегли приложението от.

Промоцията важи за всички съществуващи и нови клиенти на мобилната услуга на VIVACOM, които използват съпоставим модел на NOKIA.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

59 + = 62