Home » Новини » Двойно по-ниски цени в мрежата на Globul с новата лятна промоция

Двойно по-ниски цени в мрежата на Globul с новата лятна промоция

3 302 прочита

Всички нови клиенти на GLOBUL, които подпишат своя договор до края на юли ще се възползват от лятното предложение на оператора, което включва двойно по-ниски цени за разговори с мобилната и фиксираната мрежа на оператора, както и за SMS, MMS и мобилен интернет в мрежата на GLOBUL.

Така абонатите на GLOBUL ще разговорят на преференциалната цена от 16 стотинки на минута и ще изпращат текстови съобщения за само 7 стотинки към всички номера в мрежата на оператора.

По-ниските цени важат с всички абонаментни програми за физически лица на GLOBUL (с изкл. на GLOBUL Smart) и влизат в сила след изчерпване на включеното месечно потребление, в зависимост от избрания абонаментен план. Потреблението на двойно по-ниски цени е за период от три месеца при подписване на едногодишен договор и за шест месеца с двугодишен абонаментен договор.

Промоцията е предназначена за всички нови клиенти на GLOBUL, както и съществуващи клиенти, които подновяват своя договор по условията на програма ЗАЕДНО.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

29 − 20 =