Home » Марки » Apple » Apple представи новата си услуга iCloud

Apple представи новата си услуга iCloud

3 075 прочита

Новата услуга iCloud е напълно безплатна и ще замени струващата 99 долара MobileMe. iCloud лесно синхронизира различно съдържание като музика, книги и снимки с всички устройства на Apple, като iPhone, iPad, iPod Touch и персонален компютър Macintosh. Услугата не позволява слушането на музика директно от „облака“.

Така, „когато си купите нов iPhone, просто въведете своето потребителско име и парола и цялото съдържание от стария телефон ще бъде свалено автоматично“, обясни Джобс. iCloud синхронизира и календара на различните устройства, както и контактите, имейлите и т.н.

Компанията показа за първи път и още едно подобрение на онлайн магазина си – iTunes Match. С нея потребителите ще могат да качат музиката си на сървърите на Apple и да я слушат директно през интернет, без да е необходимо да я свалят предварително.

Таксата, която компанията ще събира от потребителите на iTunes Match е в размер на $24 годишно.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

81 − = 71