Home » Любопитно » Видео » Angry Birds вече са част от рекламната кампания на GLOBUL

Angry Birds вече са част от рекламната кампания на GLOBUL

1 042 прочита

От няколко дни по телевизията се върти рекламата на смартфони от портфолиото на Globul, а геройте от добилата изключителна популярност игра Angry Birds са част от нея.

От своята премиера в началото на 2009 г., Angry Birds на Rovio е световен хит сред мобилните игри и често оглавява класациите за най-популярни мобилни приложения със своите над 12 милиона сваляния досега.

Видеото, специално заснетото за целите на кампанията в Барселона миналия месец. Заснемането на клипът е организирано от английския офис на агенцията Saatchi & Saatchi по поръчка на Deutsche Telekom, като част от работата по рекламната кампания Life is for Sharing за европейските пазари, в които присъства T-Mobile. По време на снимките, представители на медиите от няколко европейски държави и обикновени минувачи имаха възможност да усетят магията на Angry Birds и играха „на живо“ с герои от играта като изстрелваха птици срещу пакостливите прасета с помощта на истински гигантски катапулт, който управляваха с помощта на мобилен телефон.

Новата комуникационна кампания на GLOBUL залага на успеха на предложенията на оператора за смартфони на цени от 1,50 лв. на месец и вече популярните тарифни планове на GLOBUL, които предлагат неограничен мобилен интернет трафик и атрактивни пакети минути за разговори.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 − = 11