Home » Любопитно » Видео » Angry Birds вече са част от рекламната кампания на GLOBUL

Angry Birds вече са част от рекламната кампания на GLOBUL

984 прочита

От няколко дни по телевизията се върти рекламата на смартфони от портфолиото на Globul, а геройте от добилата изключителна популярност игра Angry Birds са част от нея.

От своята премиера в началото на 2009 г., Angry Birds на Rovio е световен хит сред мобилните игри и често оглавява класациите за най-популярни мобилни приложения със своите над 12 милиона сваляния досега.

Видеото, специално заснетото за целите на кампанията в Барселона миналия месец. Заснемането на клипът е организирано от английския офис на агенцията Saatchi & Saatchi по поръчка на Deutsche Telekom, като част от работата по рекламната кампания Life is for Sharing за европейските пазари, в които присъства T-Mobile. По време на снимките, представители на медиите от няколко европейски държави и обикновени минувачи имаха възможност да усетят магията на Angry Birds и играха „на живо“ с герои от играта като изстрелваха птици срещу пакостливите прасета с помощта на истински гигантски катапулт, който управляваха с помощта на мобилен телефон.

Новата комуникационна кампания на GLOBUL залага на успеха на предложенията на оператора за смартфони на цени от 1,50 лв. на месец и вече популярните тарифни планове на GLOBUL, които предлагат неограничен мобилен интернет трафик и атрактивни пакети минути за разговори.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

95 − = 94