Home » Новини » Упражнявайте родителски контрол и в движение с M-Tel Zig-Zag

Упражнявайте родителски контрол и в движение с M-Tel Zig-Zag

4 258 прочита

Новата мобилна услуга M-Tel Zig-Zag дава възможност на родителите за първи път да локализират детето си не само посредством компютър, но и чрез мобилния си телефон, когато са в движение. По този начин те могат да са спокойни къде се намира то по всяко време – дали е стигнало в училище или се е прибрало благополучно вкъщи.

От днес, 9-ти май, иновативната услуга е достъпна за всеки родител, който може да се убеди в нейните предимства като я тества безплатно в рамките на седем дни.

М-Tel Zig-Zag дава информация за местонахождението на детето без да е необходимо закупуването на специално устройство или изтеглянето на допълнително приложение, тъй като услугата работи с всички модели мобилни телефони, предлагани от М-Тел.

Всеки клиент на М-Тел, който е активирал Prima 4Kids на своето дете, може да се възползва от M-Tel Zig-Zag, като влезе в секцията за услугата на www.mtel.bg, регистрира се и избере подходящия за него абонамент – с изключително атрактивни цени и без обвързване с договор. За още по-голямо удобство родителят може да използва и мобилната версия на http://live.mtel.bg/go/zigzag, където интернет трафикът е напълно безплатен.

Предлагат се две опции за ползване на услугата на цени 2,90 и 5,90 лева, като включват съответно 100 и 500 заявки за позициониране на детската карта, които се подновяват на всеки 30 дни. Дори и да изчерпа пакета си, родителят може да продължи да използва услугата само за 0,10 лева на заявка.

За всякакви клиентски запитвания относно М-Tel Zig-Zag денонощно работи специален, безплатен за клиентите на М-Тел номер 088 848 0047.

Компанията води целенасочена политика за развиване на услуги в полза на родителите и комуникацията в семейството. Само преди по-малко от месец М-Тел, съвместно с ДАН електроник, разработи и предложи на пазара друга услуга за улеснение на родителите – Електронен дневник. Тя известява настойниците за присъствието на детето в клас, оценките му и други училищни събития чрез SMS. Цената на услугата „Електронен дневник” е 1,20 лева на месец. Абонаментът започва да тече, когато училището, в което учи детето, се e присъединило към проекта. Електронният дневник е безплатен за училищата в страната. За да се включи, училището трябва само да попълни заявка в сайта www.e-school.bg .

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =