Home » Новини » Три хитови таблета предлага М-Тел до края на лятото

Три хитови таблета предлага М-Тел до края на лятото

3 699 прочита

Плановете на М-Тел до края на лятото са да допълни гамата от таблети с още хитови заглавия от HTC, ViewSonic и Motorola. Така заедно с представените вече Huawei S7, Digimax TA1031, Samsung Galaxy Tab и Samsung Galaxy Tab 10.1v устройствата достигат 7 броя.

Първи в списъка и премиерно за България ще се появи HTC Flyer, който е дебютен за тайванската компания. Дългоочакваният 7-инчов Flyer пристига с две камери с резолюция 5МР и 1.3МР, 32 GB памет и Android 2.3 Gingerbread с HTC Sense. Изживяването на НТС Sense предвидено за HTC Flyer се фокусира върху това да изненадва и да носи удоволствие на хората със своя великолепен 3D домашен екран. В допълнение HTC Flyer разполага и със специален Magic Pen, който улеснява работата с устройството.

HTC Flyer ще може да бъде открит в магазините на М-Тел на цена от 39,90 лева месечно или за 929,90 лева в брой при подписване на двугодишен договор за използване на мобилен интернет. Таблетът ще се предлага с пакети за мобилен интернет М-Tel Surf 2GB-NonStop+ и LOOP ALL Around.

Въпреки че таблетите са сравнително нов продукт за телеком пазара, те вече са доста предпочитани, тъй като дублират нетбука като функции, а в същото време предлагат и по-голяма издръжливост по отношение на батерията. Интересът към тези устройства е провокиран най-вече у тези потребители, които използват мобилен интернет и се нуждаят от удобно устройство за целта.

М-Тел отчете увеличение на клиентската си база от потребители на мобилен широколентов интернет с до 141 000 повече клиенти в сравнение със същия период на 2010 година. От своя страна трафикът на данни е нараснал с над два пъти и половина в сравнение с първото тримесечие на предходната година.

Тези резултати провокираха М-Тел да разшири портфолиото си от таблети с най-хитовите устройства от този тип и да запази тази тенденция и в бъдеще.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Три хитови таблета предлага М-Тел до края на лятото

 1. Morcielago

  16/05/2011 at 15:56

  Страхотно! Нямам търпение да се сдобия с един от тях!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 42 = 45