Home » Новини » Плановете VIVACOM Net&Call вече с неограничен интернет

Плановете VIVACOM Net&Call вече с неограничен интернет

3 210 прочита

Неограничен достъп до интернет за всички Net&Call планове пуска VIVACOM от началото на май тази година. Така клиентите на оператора получават постоянен достъп с включен обем на трафика до 5000 МВ на максимална скорост. След достигането им достъпът до мрежата остава безплатен, но скоростта се ограничава на 128 Кbps.

Новата оферта освобождава потребителите на тарифната линя Net&Call от ангажимента да следят своето интернет потребление и им позволява да оптимизират месечните си сметки. Тя важи както за нови, така и за настоящи клиенти. Всички нови абонати на услугата ще могат да се възползват и от 50% отстъпка в месечната такса на избрания от тях пакет Net&Call за първите 3 или 6 месеца в зависимост от избрания договор. Отстъпката е валидна до 31.07.2011.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Плановете VIVACOM Net&Call вече с неограничен интернет

 1. Morcielago

  03/05/2011 at 11:31

  Обаче това, че скоростта пада на 128 е много, много кофти. И какво се оказва, че обема е неограничен, но скоростта е ограничена. Много тъпо.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 88 = 93