Home » Марки » Nokia » Nokia работят върху собствен таблет?

Nokia работят върху собствен таблет?

3 357 прочита

В последните месеци, почти всяка водеща компания обяви или пусна в продажба свой таблет. Едва ли е изненада за когото и да е, че и Nokia обмисля такъв. Плановете за подобно устройство разкрива Стивън Елъп, изпълнителният директор на финландците. В свое интервю той казва:

На пазара в момента има над 200 различни таблета, като само един от тях се справя наистина добре. Моето предизвикателство към екипа е да не разработи просто поредния таблет, който не може да бъде различен от останалите. Трябва да подходим по свой уникален начин и нашите екипи работят много здраво върху нещо, което да ни различава от всички останали на пазара

Елъп твърди, че „е възможно Nokia да се възползва от технологиите и софтуера на Microsoft, но е възможно да подходи и по свой собствен начин“. Дали това не е намек за това, че компанията обмисля използването на операционната система MeeGo?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 − 62 =