Home » Новини » Globul Garant се ползва от над 60 000 абоната

Globul Garant се ползва от над 60 000 абоната

2 807 прочита

Над 60 000 абонати на GLOBUL са се възползвали от уникалната услуга GLOBUL GARANT като много от тях са активирали услугата на повече от една SIM карта. GLOBUL GARANT предлага покритие на месечните сметки към оператора в случай на неблагоприятни житейски ситуации.

Услугата GLOBUL GARANT, която се предлага от септември 2010 г., все още няма аналог на българския пазар. Чрез нея клиентите на оператора могат да продължат да ползват мобилните и фиксирани услуги на GLOBUL дори когато нямат възможност да заплащат своите месечни сметки поради настъпването на непредвидени обстоятелства като заболяване, злополука, нежелана безработица или хоспитализация. Услугата гарантира плащането на до 12 месечни сметки. С GLOBUL GARANT потребителите са защитени и срещу злоупотреба с открадната SIM-карта.

До момента случаите, в които клиентите на GLOBUL GARANT най-често са се възползвали от услугата, са при продължително боледуване и нежелана безработица. При настъпване на тези рискове, услугата гарантира покритие от шест средномесечни сметки на потребителя с максимален размер до 100 лв. всяка. На следващо място е рискът от злоупотреба с открадната SIM карта, в случай на който услугата гарантира покритие до 100 лв. за разговорите, проведени в рамките на 24 часа след кражбата и преди уведомяването на GLOBUL за блокиране на SIM-картата.

Услугата GLOBUL GARANT е валидна за всички настоящи и нови частни абонати на оператора срещу месечна такса от 2,50 лв. на SIM карта, която се заплаща заедно с месечната сметка за мобилни услуги. Всеки клиент на GLOBUL има възможност да включи до три SIM-карти в програмата. Услугата се предлага във всички магазини на GLOBUL и GERMANOS.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2