Home » Новини » До 50% по-евтин мобилен интернет в роуминг от М-Тел

До 50% по-евтин мобилен интернет в роуминг от М-Тел

4 758 прочита

До 50% по-ниски цени за мобилен интернет в роуминг за клиентите на M-Tel Net Wings и Business Net Wings предлага Мобилтел от 1 юни.

Пакетите за мобилен интернет в роуминг за частни абонати M-Tel Net Wings включват 10 или 60 мегабайта данни на нови цени – съответно 19,90 и 99,90 лева с ДДС, което формира 50% и 47% отстъпка спрямо досегашните им цени.

За бизнес клиентите също са предвидени нови, по-атрактивни цени за пренос на данни. В пакетите Business Net Wings са включени 20 или 60 мегабайта, които струват съответно 29,90 и 79,90 лева без ДДС. Това са 48% и 46% отстъпка спрямо досега действащите цени.

С тези пакети клиентите могат да се възползват от мобилен интернет в роуминг вече не само в препоръчителни, а във всички мрежи на Европейския съюз, Норвегия, Лихтенщайн и Исландия, както и в препоръчителните на Сърбия, Македония, Турция и Швейцария.

Специално за тези клиенти, които искат да сърфират свободно в интернет извън пределите на България, но без обвързване с предплатен пакет, е разработена тарифата M-Tel Net Away. Тя е за пренос на данни в роуминг. С M-Tel Net Away клиентите сърфират в 37 страни – държавите от Европейския съюз, Турция, Норвегия, Лихтенщайн, Исландия, Сърбия, Македония, Швейцария, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватска и Черна гора. От 1 юни новата цена на мегабайт е от 3,90 лева с ДДС.

За вече активираните пакети и/или тарифа, новата цена влиза в сила автоматично от утре.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to До 50% по-евтин мобилен интернет в роуминг от М-Тел

 1. Mistadls

  31/05/2011 at 10:59

  Много яка оферта от м тел

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Йово

  31/05/2011 at 11:03

  Много яко е, че с тези пакети може да се възползвам от мобилен интернет в
  роуминг в Европейския
  съюз, Норвегия, Лихтенщайн и Исландия,
  Сърбия, Македония, Турция и Швейцария.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1