Home » Новини » До 3600 мин към фиксирани мрежи с новият Vivacom Super Fix

До 3600 мин към фиксирани мрежи с новият Vivacom Super Fix

4 292 прочита

VIVACOM пуска на пазара план за домашен телефон без първоначална цена на свързване и включени 3600 минути за разговори в цялата фиксирана мрежа на телекома. Срещу абонамент от 13.80 лв. клиентите на новия VIVACOM Super Fix ще могат да говорят с близо 2 милиона потребители напълно свободно цял месец без да се притесняват.

На практика клиентите плащат веднъж и говорят колкото искат в мрежата на оператора, защото първоначалната цена за разговор от 13 ст. няма да се прилага за включените в плана минути.

VIVACOM Super Fix предлага най-ниската цена за разговори към всички мобилни мрежи в страната – от 0.21 ст./мин. Включените 3600 минути важат както за селищни, така и за междуселищни разговори във всички часови зони.

Офертата може да бъде заявена от всеки бъдещ или настоящ абонат на оператора при сключване на едногодишен или двугодишен договор.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

77 − 75 =