Home » Новини » Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

2 940 прочита

За втора поредна година М-Тел спечели приза за най-любима марка на българите в категория „Телекомуникации” в националната класация „Любимите марки”.

Повече от месец българите имаха възможността да гласуват за любимите си марки в оспорвана онлайн надпревара. М-Тел изпревари своите конкуренти с 630 гласа и така се нареди в топ десет на най-предпочитаните марки наравно с Nokia, Microsoft, Coca-Cola и други. На второ място се класира Глобул с 1579 гласа, а само с 78 гласа по-малко се нарежда и Виваком на третото място.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

Това е третото издание на класацията „Любимите марки” на списание „БГБизнес ревю” и в нея гласуват единствено крайните потребители, а критерият, по който се определят победителите в отделните категории, е броят на събраните гласове онлайн.

Класацията се провежда в три етапа, като само през финалния етап М-Тел са предпочели близо половината от всички гласували – над 2200 от 5200 души.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to Втора поредна година М-Тел печели първо място в категория „Телекомуникации” на конкурса „Любимите марки”

 1. Martin1979

  18/04/2011 at 04:33

  Радвам се, че М-тел са спечелили. Аз гласувах за тях,защото подкрепят спорта и мисля, че повече компании трябва да го правят.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Montelli

  25/04/2011 at 18:05

  Потресен съм!Съм сигурност кампаниите им са добри…но до там.Според мен за да си номер едно в телекомуникациите означава че имаш отношение към клиентите или по-точно да имаш конкурентни тарифи а не да изхождаш от позицията на монополист!Да имаш адекватни действия и защитаваш интересите им а не в продължение на 6 месеца даваш информация за фактурите им….и още по-лошото-никой от висшите мениджъри не реагира и не дава отговор на хилядите опарени клиенти заради системна грешка.
  Съжалявам ако някой прецени,че се изказвам остро но от това 2000 служители и техните с-ва да гласуват някъде там си,в никакъв случей не означава,че клиентите ги предпочитат

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 + = 66