Home » Новини » Вече 400 000 предпочитат фактурите в електронен вариант

Вече 400 000 предпочитат фактурите в електронен вариант

3 315 прочита

Броят на потребителите, които използват електронна фактура, е нараснал със 140 хиляди за последните шест месеца. Вече 400 000 предпочитат фактурите в електронен вариант. Нова функционалност на сайта на М-Тел цели да удовлетвори техните нужди и да даде допълнителна яснота на клиентите по отношение на тяхното потребление и остойностяването му.

От началото на април официалният сайт на компанията предлага опция, която позволява на всички бизнес и частни клиенти да проверяват дебитните или кредитни известия, ако са издадени такива към техните фактури.

Новата услуга е достъпна след регистрация с активно потребителско име и парола за конкретния номер. Известията са видими в меню Моята Е-фактура и се визуализират на отделен ред под месечните фактури. Сумата на кредитните известия се отбелязва със знак минус, което означава отстъпка от месечната фактура, а дебитните известия със знак „+” показват, че посочената сума се добавя към стойността на фактурата. Клиентите, които имат издадени кредитни или дебитни известия, могат да ги видят на нов ред в електронната си фактура, да ги прегледат в детайли на сайта на М-Тел, както и да ги принтират.

Мобилтел въведе електронен достъп до фактурата преди години, а от 2008-а даде възможност на своите клиенти да заявят отказ от хартиено копие. В момента около 600 000 са се отказали от своите хартиени фактури, а 400 000 от тях са се регистрирали на сайта на компанията, за да следят електронните им издания.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

4 Responses to Вече 400 000 предпочитат фактурите в електронен вариант

 1. Lemon

  10/08/2012 at 16:50

  И потребителите ще се увеличават, защото този вариант е много удобев и практичен. Аз вече съм на тази услуга и ми спестява доста време както и място в офиса ми! Поздравления!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Камен

  13/08/2012 at 14:09

  чудесно, това е много по-екологично съобразен за природата начин, а и за самите хора.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Петя

  13/08/2012 at 15:04

  браво, похвално е, че възприемаме все повече стратегията за опазване на дърветата.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Мариан

  17/08/2012 at 11:30

  радвам се, че потребителите осъзнават значимостта на една зелена кауза и все повече предпочитат електронния вариант на фактурите.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

54 + = 64