Home » Новини » Услугата Viva Bipper вече на цена от 5лв/месец

Услугата Viva Bipper вече на цена от 5лв/месец

3 611 прочита

Специалната мобилна услуга VIVA Bipper, предназначена за най-малките телеком потребители, вече се предлага на цени от 5  до 7.5 лв. С началото на пролетта и детските игри навън двете тарифи VIVA Bipper и VIVA Bipper+ могат да бъдат закупени с 50% отстъпка за първите 3 или 6 месеца в зависимост от избрания договор. Своеобразната система за сигурност предлага на родителите лесна локализация на детето, независимо къде се намира, паник номер, чрез който то може да извърши едновременно няколко повиквания при спешни случаи, както и възможност за управление на изходящите обаждания и SMS-и.

Срещу 5 лв. на месец VIVA Bipper осигурява възможност за безплатни разговори с три VIVACOM номера, паник номер и опция за локализация. Обажданията към всички национални мобилни и фиксирани мрежи се таксуват на цена от 25 стотинки на минута, а стойността на SMS-а е 14 ст. При VIVA Bipper+ месечната такса е 7.50 лева. В този вариант има опция за безплатни разговори с пет VIVACOM номера, паник номер и локализация. Като допълнение планът включва и ефективно управление и контрол на разходите. Разговорите към всички оператори отново се таксуват по 25 стотинки на минута, а SMS-ите – по 14 ст. за брой.

Важно предимство на Bipper плановете е съвместимостта на SIM картата и възможностите, които услугата предоставя чрез нея, с почти всички мобилни телефони на пазара, а не само с така наречените „умни“ телефони или смартфони.

С наближаването на ваканцията за най-малките ученици родителите все повече се притесняват за сигурността на децата си в свободното време. Затова Viva Bipper предлага планирана локализация, с която всеки родител може да получава автоматично информация за местоположението на детето си в предварително определен от него час. Това става с SMS, съдържащ линк към карта с текущото местоположение. Локализациите ще бъдат запазени и като история наhttp://www.my.bipper.bg/, за да може по-късно да бъдат разгледани.

Като опция в услугата VIVA Bipper вече е включено и изпращането на SMS с линк към текущото местоположение при набиране на паник номер 000 от детето. Координатите ще се изпращат до всички номера от алармения списък, определен предварително от родителите на my.bipper.bg. Така те ще имат информация къде се намира детето в случай на опасност. Освен това на сайта http://www.bipper.bg/, родителите могат да открият кратки статии с ценни съвети към децата за първите им стъпки в живота.

VIVACOM беше първият български мобилен оператор и вторият в света след Норвежкия Tele2, който започна да предлага уникалната мобилна услуга, даваща по-голяма сигурност на децата и позволяваща на родителите да оптимизират разходите им за мобилен телефон. От специално създадения портал my.bipper.bg, всеки родители може да управлява услугата след като регистрира своята VIVA Bipper карта и създаде профил за себе си и своето дете.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

72 − 66 =