Home » Марки » LG » Спечели LG Optimus 2X от Vivacom в конкурса 2 е по-бързо от 1

Спечели LG Optimus 2X от Vivacom в конкурса 2 е по-бързо от 1

4 811 прочита

LG Optimus 2X е първият смартфон с двуядрен процесор, който стъпва на българския пазар единсвено в магазинната мрежа на VIVACOM. Апаратът ще се предлага на лизинг с месечна цена от 27.90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон-плана Net&Call Мах. Тарифата включва 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 60 минути към мрежите на останалите мобилни оператори.

Сега имаш шанс да спечелиш ултрабързия, свръх иновативен, дебютен за България телефон – LG Optimus 2X. Всичко, което трябва да направиш е да покажеш, че си поне малко креативен, че имаш чувство за хумор и не те мързи да направиш едно любителско клипче, което да постнеш в нашата Facebook страница, както и че имаш много приятели.

Изработи собствено видео клипче по горещата ни тема 2 е по-бързо от 1. Всичко, което ти хрумне и ще привлече интерес! Гледай да ти се получи забавно, защото колкото повече хора харесат твоя клип, толкова си по-напред в класацията. Трябва ти само добра идея, не се коси, че нямаш професионални умения. Снимай с телефон, с любителска камера, с каквото имаш под ръка.

След като направите клипа просто го качете на стената на Vivacom във Facebook придружен с мотото на Конкурса – 2 Е ПО-БЪРЗО ОТ 1 и покани приятелите си да гласуват за него. Срока на конкурса е от 11 до 26 април 2011, а победителят ще бъде ясен на 27.04.2011.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Спечели LG Optimus 2X от Vivacom в конкурса 2 е по-бързо от 1, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − = 16