Home » Новини » Ясни победителите във втория M-Tel Media Masters!

Ясни победителите във втория M-Tel Media Masters!

3 092 прочита

M-Tel Media Masters отличи най-добрите постижения в сферата на иновациите и телекомуникациите. Късно снощи бяха обявени и победителите! Специален гост на M-Tel Media Masters бе авторът на „Като гореща вода за шоколад“, мексиканката Лаура Ескивел. Тя  повдигна общочовешки теми в типичния за нея чувствен стил. За какво всъщност ни служат технологиите и правят ли живота ни по-добър?

В категория печатни медии призът взе журналистът от списание „Тема“ Веселина Седларска. Наградата връчиха шампионката по художествена гимнастика Мария Петрова и президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Световноизвестната мексиканска писателка Лаура Ескивел, която гостува за първи път в България връчи наградата в категория електронни медии. Победителят в нея е журналистът на Дарик Радио Константин Вълков.

Никола Балов победи в категория „Информационни агенции и нови медии”

В новата категория „Информационни агенции и нови медии” победител стана Никола Балов, автор на блога за нови технологии nixanbal.com.

В конкурса тази година участваха 90 материала на 34 журналисти от национални и регионални медии с публикации, изследващи влиянието на иновациите върху развитието на икономиката и обществото в България и по света.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 56 = 64