Home » Новини » Prima картите, вече с възможност за интернет и обмен на данни в роуминг

Prima картите, вече с възможност за интернет и обмен на данни в роуминг

3 468 прочита

Клиентите на Мобилтел, ползващи предплатените карти Prima, вече имат възможност за интернет сърфиране и обмен на данни в роуминг. Достъпа до уеб и е-поща и за пращане на MMS по време на престоя в чужбина на клиентите с предплатени карти, е валидна от 13 април. „Мобилният интернет в роуминг за предплатени карти е достъпен в повече от 290 мрежи в над 130 държави в света“, заявиха от М-Тел.

До момента клиентите с Prima карти имаха възможност да инициират повиквания в мрежата на 100 чуждестранни оператора, както и да получават обаждания и да обменят SMS в над 430 мрежи в 190 държави. „Тези условия остават валидни и в бъдеще“. Услугата „Prima роуминг“ се активира автоматично за всички предплатени карти на М-Тел, но се управлява от клиента чрез безплатни кратки съобщения на номер 1781. За деактивиране текстът е „stop“, а кодовата дума за повторно активиране е „start“.

Подробна информация за цените на сайта на М-Тел

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

60 − = 52