Home » Марки » Nokia » Nokia E-series » Nokia E7 вече и в магазините на М-Тел

Nokia E7 вече и в магазините на М-Тел

10 292 прочита

Nokia E7 впечатлява със своя 4-инчов Clear Black AMOLED дисплей, като това е най-добрият дисплей, произвеждан досега от Nokia.  Смартфонът предлага бърза и лесна синхронизация с електронната поща, календара, а благодарение на функцията Mail for Exchange електронните писма пристигат в реално време, като това не изисква допълнително заплащане.

Nokia E7 улеснява бизнес потребителите, които могат да провеждат своите срещи по телефона чрез конферентни разговори с много участници.

Благодарение на иновативния смартфон всички данни се съхраняват безопасно и могат да се контролират от разстояние. Телефонът разполага и с функция за контрол при кражба, чрез която може да разберете местонахождението на апарата,  ако бъде откраднат.

Новата Nokia Е7 гарантира и достъп до света на Ovi Store, в който бизнес приложенията и забавленията нямат край.

Ако и вие желаете да притежавате Nokia E7, може да го закупите от М-Тел срещу 35,90 лева на месец или 829,90 лева в брой с включен тарифен план M-Tel Surf&Talk XL.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 52 = 56