Home » Новини » Неограничен интернет срещу 5лв с Vivacom Traffic Unlimited

Неограничен интернет срещу 5лв с Vivacom Traffic Unlimited

6 317 прочита

Тарифна линия за неограничен мобилен интернет на максимална скорост започва да предлага от днес VIVACOMTraffic Unlimited е насочен към всички нови или съществуващи клиенти на компанията и дава до 15 GB включен трафик в 3G мрежата на VIVACOM, която предлага отлично покритие и високи скорости на мобилен интернет в цялата страна. Плановете предлагат и най-ниската в момента цена на МВ на максимална скорост в пакета.

Потребителите могат да избират между пет тарифни разновидности (XS, S, M, L и XL) на Traffic Unlimited линията, които са в ценови диапазон между 5 и 40 лева. Включеното потребление в тях е от 500 MB до 15 GB на месец. Единствено Traffic Unlimited XS ще се предлага само на съществуващи клиенти на VIVACOM NET като самостоятелна услуга или част от пакет.

Потребителите, избрали някой от големите пакети – Traffic Unlimited М, L или XL – в периода между 1 април и 30 юни ще могат да спестят 50% от месечната такса за 3 или 6 месеца в зависимост от избрания договор. Така 15 GB на максимална скорост ще им струват само 20 лв. на месец.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

3 Responses to Неограничен интернет срещу 5лв с Vivacom Traffic Unlimited

 1. Joro

  07/08/2011 at 21:26

  az sum otskoro na VIVACOM Traffic Unlimited XSza 5 leva i sum mnogo dovolen !!! 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. mitko

  15/07/2012 at 18:05

  Искам да попитам нещо. Аз също съм на плана за 5 лева и искам да знам защо като ми показва, че скоростта ми за теглене е 150кб/с тегли в действителност с 10 кб/с ?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Boris

  22/07/2012 at 11:36

  Здравей,
  Къде ги виждаш тези скорости на сваляне?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 3 =