Home » Новини » Мобилни сателитни комуникации за клиентите на Vivacom

Мобилни сателитни комуникации за клиентите на Vivacom

3 750 прочита

VIVACOM, в партньорство със Scortel, започва да предлага на своите бизнес клиенти услугата Мобилни сателитни комуникации. Чрез нея потребителите получават сигурна връзка дори на най-отдалечените и труднодостъпни места на Земята, а свързаността е гарантирана за почти 100% от територията на планетата.

Предимствата, които предлага телекома, са ниските цени, които варират в граници между 1,71 лв. и 2,32 за разговори със стационарни и мобилни мрежи, избор от различни системи за свързване, както и широката гама от апарати, които могат да се намерят на много места в страната. VIVACOM е първият телеком в България, който дава и възможност на клиентите да закупят устройство за осъществяване на сателитна комуникация. Освен това потребителите ще могат да закупуват, да наемат и да използват предплатени карти. До момента на пазара у нас такава услуга се предлага от телекомите без възможност за закупуване  на устройството.

Бизнес клиентите на компанията ще могат да се възползват от услугата GSM over satellite – т.е. ще могат да идентифицират и използват  собствената си СИМ карта и контактите в нея. Те ще могат още да използват интернет, както и да локализират точното си местоположение.

Сателитната комуникация се осигурява чрез най-добрите и модерни системи в световен мащаб – Thuraya, Iridium и Inmarsat. Характерно за тях е, че могат да бъдат инсталирани на превозни средства, кораби и самолети и да осигуряват свързаност дори и в движение.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

63 + = 72