Home » Новини » Информират родителите за оценките на децата им с смс

Информират родителите за оценките на децата им с смс

2 231 прочита

За улеснение на родителите, М-Тел и ДАН електроник ООД вече предлагат нов ефективен инструмент за проследяване и управление на учебния процес по електронен път. Услугата „Електронен дневник” има за цел да скъси дистанцията между училището и родителите, като известява настойниците за присъствието на детето в клас, оценките му и текущите училищни събития чрез SMS.

Електронният дневник е напълно безплатен за училищата в страната. Те могат да се включат в проекта бързо, лесно и удобно като попълнят заявка в сайта e-school.bg. Актуален списък с присъединилите се училища родителите могат да открият на същия интернет адрес.

За да можете да се възползвате от предимствата на електронния дневник,  трябва предварително да сте се уверили, че училището на детето ви фигурира в този списък. След като разберете дали училището е част от SMS-известяването, трябва да се абонирате за услугата чрез изпращане на SMS до кратък номер 1987. Текстът на съобщението е необходимо да съдържа специален идентификационен код, който вие може да получите от класния ръководител или ЕГН на детето.

След регистрацията  ще бъдете известявани с кратко текстово съобщение за всяка нова информация, която училището е въвело в системата.

Цената на услугата „Електронен дневник” е 1,20 лева на месец, като тя се прибавя към месечната М-Тел сметка на клиента. Абонаментът започва да тече, само ако училището се e присъединило към проекта и вече е започнало въвеждането на информация в системата.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Информират родителите за оценките на децата им с смс

 1. Martin1979

  20/04/2011 at 05:23

  Отдавна чакам това приложение и се радвам, че вече е факт и мога да го ползвам на разумна цена. М-тел наистина показа, че има действаща социална политика.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

57 − 48 =