Home » Новини » Globul и Sony Ericsson раздават билети за УЕФА Шампионска лига 2011

Globul и Sony Ericsson раздават билети за УЕФА Шампионска лига 2011

3 113 прочита

През април GLOBUL и Sony Ericsson организират съвместна игра, в която клиентите на двете компании ще имат възможност да спечелят билет за среща от полуфиналите на УЕФА Шампионска лига 2011.

В промоцията могат да участват всички физически лица, които закупят мобилен телефон Sony Ericsson SatioX10ElmZyloSpiro или Yendo от представителен магазин на GLOBUL и GERMANOS от 4 до 24 април. За участие в тегленето на наградите е необходима и регистрация чрез изпращане на безплатен SMS с номера на фактурата, удостоверяваща покупката на съответния продукт, на кратък номер 1777.

Победителите ще спечелят билет за футболна среща-реванш от полуфиналите на УЕФА Шампионска лига 2011, които ще се проведат на 3 и 4 май 2011 г., както и осигурено пътуване със самолет и настаняване в хотел.

Имената на десетте победители от съвместната промоция на GLOBUL и Sony Ericsson ще бъдат изтеглени на 26 април. Спечелилите ще бъдат уведомени за своите награди с телефонно обаждане, а техните имена ще бъдат обявени на официалната интернет страница на компанията www.globul.bg.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 − 67 =