Home » Новини » Globul и рали шампиона на България Крум Дончев ще си партнират в GLOBUL Rally Team

Globul и рали шампиона на България Крум Дончев ще си партнират в GLOBUL Rally Team

3 235 прочита

GLOBUL Rally Team ще дебютира в рали Траянови врата (14-15 май 2011 г.), първи кръг от националния шампионат. Това стана ясно от състезателната програма на тима, разкрита по време на представянето му. Допълнително бе показан и автомобилът, с който Крум Дончев ще се състезава през сезон 2011 г. – Пежо 207 S2000. Колата е обстойно ревизирана и с напълно нова цветова схема.

Отборът е амбициран да се бори за спечелването на титлата в националния рали шампионат, както и да постави основата за бъдещи участия в състезания в чужбина в рамките на европейския рали шампионат (ERC – European Rally Championship). Подготовката за новия сезон върви по план като тестовете със състезателния автомобил продължават и в момента.

GLOBUL и четирикратният рали шампион на България Крум Дончев ще си партнират в новосъздадения GLOBUL Rally Team по време на предстоящия сезон 2011 г. Отборът ще се състезава в националния рали шампионат.

В рамките на споразумението за партньорство запазената марка на GLOBUL ще присъства върху автомобила, екипите на състезателите и облеклото на техническия персонал на GLOBUL Rally Team, които от своя страна ще участват в рекламни кампании и други инициативи на мобилния оператор. Както и досега, GLOBUL ще продължи да осигурява мобилна интернет връзка, благодарение на която пресслужбата на отбора разпространява ексклузивно новини, снимки и видео информация за представянето на тима директно от мястото на всяка надпревара.

Партньорството между GLOBUL, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г. като най-успешният български рали състезател през последните години е участвал в рекламни кампании на оператора и е официален посланик на съвместната инициатива на GLOBUL и GERMANOS за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!”. Крум участва активно и в екопроектите на оператора в рамките на неговата програма за устойчиво развитие GLOBUL Green.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 4