Home » Новини » Чат с М-Тел във Facebook

Чат с М-Тел във Facebook

3 061 прочита

За първи път у нас телеком създава собствен чат във Facebook. От днес М-Тел открива своя чат платформа в социалната мрежа, където всеки може да зададе въпрос, да се информира за продуктите и услугите на компанията или да сигнализира при проблем. По този начин компанията цели да се доближи още повече до своите потребители и да общува още по-лесно с тях.

Всеки желаещ да си чати с М-Тел през Facebook, може да го направи, след като влезе в официалната фен страницата на компанията на адрес: http://www.facebook.com/MobiltelBG. В нея се намира и специалната секция „Чат„, където всеки „фен“ на страницата може да започне своя разговор. Тези, които не използват Facebook, могат да използват същата платформа в официалния сайт на компанията – www.mtel.bg. Чатът е активен всеки ден от 09:00 до 24:00 часа. През останалото време всеки може да остави своето съобщение и да получи отговор в рамките на 24 часа.

От днес страницата на телекома във Facebook посреща своите посетители с нова визия и разширени функции. Освен пряката връзка с компанията, почитателите на Facebook могат да се информират за най-новите продукти и услуги на компанията в специално създадената секция „Най-новото от М-Тел“.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to Чат с М-Тел във Facebook

 1. Croushet

  19/04/2011 at 09:00

  Мога да кажа, че идеята за този чат емнооооооооого добра, и сигурно, както в повечето случаи става, понеже върши добра работа, и другите оператори ще се засилят да го правят. Само че М-Тел са първи!!!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Chuvalche

  19/04/2011 at 12:43

  Доволно, отново си вършат работата на ниво – похвално!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

45 + = 52