Home » Новини » Blizoo обявиха нови скорости до 35Mbps за клиентите си

Blizoo обявиха нови скорости до 35Mbps за клиентите си

3 046 прочита

Телекомуникационният оператор blizoo обяви, че увеличава скоростите на интернет услугите си – клиентите вече могат да ползват постоянна скорост от 35 Mbps срещу 19,90 лв. на месец. Тези условия са част от кампанията „ИнтернетФест„, която стартира на 4 aприл и слага началото на новото продуктово портфолио на компанията.

Всеки, който избере 35 Mbps, ще има възможност да ползва връзка до 50 Mbps през първите три месеца от договора без промяна в цената. От днес blizoo увеличава и най-ниската скорост, която предлага на своите клиенти, на 15 Mbps при цена от 14,90 лв. на месец. Клиентите на 50 Mbps получават тази скорост за 29,90 лв. на месец, което е с 25% по-ниска цена от досегашната.

blizoo увеличава интернет скоростите и за потребителите на пакетните оферти на компанията. Пакетът blizoo смарт с 80 цифрови програми и телефонна услуга вече ще се предлага с интернет скорост от 15 Mbps, като цената от 24,90 лв. на месец остава същата. В пакета blizoo екстра интернет скоростта се увеличава от 24 Mbps на 35 Mbps при цена от 29,90 лв., която включва 80 цифрови програми и телефон. blizoo екстра+ е нов пакет, който включва 130 цифрови програми, три популярни HD канала, интернет 35 Mbps и телефон за 34,90 лв. От новите интернет скорости при описаните условия могат да се възползват до 30 май както нови, така и настоящи клиенти на blizoo.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

29 − 19 =