Home » Новини » VIVACOM UniCall XS – 2ч разговори срещу 5лв на месец

VIVACOM UniCall XS – 2ч разговори срещу 5лв на месец

3 445 прочита

Два часа безплатни разговори месечно с всички мрежи ще могат да водят абонатите на новата тарифа на VIVACOM UniCall XS. Новият пакет от успешната тарифна линия на оператора струва само 5 лева на месец. 50 от безплатните включени минути са в мобилната мрежа на VIVACOM, 60 минути – към фиксираните мрежи и 10 минути – към останалите мобилни оператори. Към UniCall XS има включени и 5 МВ безплатен интернет.

След изговаряне на безплатното включено време, цената на минута към всички оператори е една от най-ниските на пазара – 25 стотинки. Всички клиенти, които сключат срочен договор на тарифата UniCall XS, ще получат и възможността за свободни разговори с един номер от мобилната мрежа на VIVACOM с допълнителният пакет +GROUP 1.

Пакетите от тарифна линия UniCall включват безплатни часове за разговори, разпределени към всички мрежи в България. UniCall осигурява и най-ниската към момента цена на минута до други мобилни национални оператори, без допълнителни такси за превеждане на разговор. Това дава възможност на клиентите да говорят със средно около 30% по-евтино с абонатите на други мобилни оператори.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.
GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

21 + = 29