Home » Новини » VIVACOM ще защитава компютрите на своите потребители

VIVACOM ще защитава компютрите на своите потребители

3 247 прочита

VIVACOM ще защитава компютрите на своите потребители. От началото на следващия месец всички настоящи VIVACOM Net пакети ще се предлагат с лицензирана антивирусна защита ESET NOD32 antivirus. Софтуерът става автоматична част от VIVACOM Net пакета и ще е валидна, както за бъдещите, така и за настоящите потребители на интернет плановете на оператора, без допълнително заплащане.

ESET NOD32 дава висок клас протекция от широк спектър постоянно еволюиращи заплахи като вируси, червеи, троянски коне, шпионски, рекламен софтуер и др. Антивирусната програма е достъпна за абонатите на VIVACOM на интернет адрес http://my.contact.bg/, от където може да бъде изтеглена безплатно.

При тарифните планове VIVACOM Net Sprint, VIVACOM Net Turbo, както и DUO тарифите – Net+TV и Net+Mobi, клиентите получават безплатен лиценз за антивирусния софтуер за един компютър. Потребителите, които искат да осигурят защита на до три компютъра, ще могат да избират между плановете VIVACOM Net BIZ 15VIVACOM Net BIZ 20VIVACOM TRIO Biz илиVIVACOM LINK Biz.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 − 25 =