Home » Новини » VIVACOM няма да връща клаузата за автоматично подновяване на договорите

VIVACOM няма да връща клаузата за автоматично подновяване на договорите

3 306 прочита

Виваком отмени окончателно автоматичното преподписване

VIVACOM няма да връща обратно клаузата за автоматично подновяване на срочните договори на всички свои клиенти.

Компанията смята, че предприетите от конкурентите стъпки във връзка с отпадането на тази клауза само за новите им абонати не решават проблемите на потребителите и на практика означават запазване на статуквото.

Потребителите на VIVACOM засега остават единствените, за които новите условия важат както за бъдещите, така и за настоящите договори, сключени с тази клауза. Независимо, че това може да доведе до загуби за компанията, тя ще продължи да дава пример и очаква от останалите оператори на пазара да предоставят свободно право избор не само за бъдещите си абонати, но и за настоящите си потребители.

В началото на февруари Vivacom заяви, че клаузата за автоматично подновяване на договорите ще падне за един месец от март до април и ще бъде възобновена, ако останалите играчи на пазара не последват примера на VIVACOM.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

3 Responses to VIVACOM няма да връща клаузата за автоматично подновяване на договорите

 1. Tenev666

  01/06/2011 at 08:56

  съвет от мен не ползвайте нищо от виваком големи боклуци са и няма откачане от тях правят какви ли не въртели за да не можете да се откажете от тях дори и като ви е изтекъл договора

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Skaliente

  25/06/2012 at 17:47

  Само искам да ви кажа, че тази статия е такава глупост, че не е истна 🙁 Един път да се откача от тия нещастници никога няма да помисля за тех отново.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Boris

  27/06/2012 at 09:56

  И кое по-конкретно в статията е глупост? Какъв ти е проблема с Виваком? Ако беше малко по-конкретен, може и да получиш коментар със съвет…

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − 51 =