Home » Новини » Само 3% от потребителските жалби до Globul са основателни, смятат от оператора

Само 3% от потребителските жалби до Globul са основателни, смятат от оператора

3 069 прочита

Едва 3% е делът на основателните потребителски оплаквания, подадени до GLOBUL през изминалата година. Операторът не отчита ръст в обема на получените жалби, като общият им брой обикновено е между 1900 и 2100 оплаквания на месец при клиентска база от близо 4 млн.потребители.

В рамките на първата временна приемна за потребители на телекомуникационни услуги, специалисти от „Отдел обслужване на клиенти” на GLOBUL обработиха общо 70 жалби, от които само 4 основателни. Приемната бе открита на Световния ден на потребителя – 15 март, по инициатива на Комисията за защита на потребителите, Комисията за регулиране на съобщенията и Комисията за защита на личните данни.

GLOBUL участва и във втората временна приемна за потребители на мобилни услуги на 28 март от 14.30 до 17.30 часа в сградата на КЗП в София, по време на която представителите на оператора успяха да обработят общо 32 жалби. Всички получени оплаквания, включително и от останалите регионални временни приемни в страната, ще бъдат разгледани допълнително с цел предоставяне на адекватни и индивидуални решения на поставените въпроси.

Като израз на своята открита политика спрямо клиентите, GLOBUL предоставя редица възможности и канали за отправяне на запитвания, въпроси или оплаквания до компанията. Потребителите могат да се свържат с „Отдел обслужване на клиенти” чрез обаждане на кратък номер 123, изпращане на факс на (02) 415 4123 или подаване на онлайн формуляр през официалната страница на компанията.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 + = 81