Home » Новини » Разговори за 1ст/мин в мрежата на Vivacom с +Viva

Разговори за 1ст/мин в мрежата на Vivacom с +Viva

3 302 прочита

Всички нови абонати на VIVACOM ще могат да говорят само за 1 стотинка на минута в мобилната мрежа на оператора и да честитят празника на дамите без да се притесняват за месечната си сметка. Това ще стане с добавката„+VIVA, която телекомът ще подарява на клиентите си през целия месец на жената.

Промоцията важи за 1 месец при едногодишен и за 3 месеца – при двугодишен договор. След изтичане на промоционалното предложение, ако клиентът желае, може да продължи да използва „+VIVA“ срещу допълнителна месечна такса от 6.90 лева.

Допълнителният пакет +VIVA е само една от деветте възможности за надграждане на съществуващите абонаментни планове, които VIVACOM предлага, според конкретната необходимост и желание на клиента. Така всеки потребител може да създаде мобилна услуга по свой избор, независимо от тарифата, която използва, оптимизирайки разходите си за мобилни услуги.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 + = 71