Home » Новини » Повече възможности с програмата на Глобул за смартфони Web&Talk Lite

Повече възможности с програмата на Глобул за смартфони Web&Talk Lite

3 740 прочита

С програмата на Глобул за смартфони Web&Talk Lite, абонатите на GLOBUL разполагат с неограничен обем за интернет потребление през своя телефон при атрактивна месечна такса, както и с повече включени минути за разговори в мрежата на оператора.

Новото предложение сред абонаментните програми GLOBUL WEB&TALK, предназначени за клиенти, ползващи устройства, които генерират голям обем от интернет трафик е програмата GLOBUL WEB&TALK LITE, която включва неограничено интернет потребление и 150 минути за разговори в мрежата на GLOBUL при месечна такса от само 12,90 лв. Абонатите на тази тарифа, които подпишат своя договор до края на март ще получат допълнително по още 150 минути за разговори в мрежата на оператора за период от три или шест месеца, в зависимост от срока на договора.

Нови, подобрени условия очакват и новите абонати на съществуващите програми GLOBUL WEB&TALK. Клиентите на абонаментната програма GLOBUL WEB&TALK SUPER вече ще имат по 100 минути за разговори с другите национални мрежи на месец вместо досегашните 60 при същата месечна такса. Новите абонати на тарифата GLOBUL WEB&TALK ULTRA ще разполагат с 2 000 минути за разговори в мрежата на оператора (вместо досегашните 1 500) както и със 150 минути за обаждания до всички други национални мрежи на месец, вместо досегашните 90, срещу месечна такса, която вечеще бъде само 49,90 лв.

Всички нови клиенти на абонаментните програми GLOBUL WEB&TALK, които подпишат двугодишен договор или се възползват от предложението си по програма ЗАЕДНО до края на месец март, ще заплащат двойно по-ниска месечна такса за период от два месеца.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 1 =