Home » Новини » Николаос Хумис е новият Главен търговски директор в GLOBUL

Николаос Хумис е новият Главен търговски директор в GLOBUL

2 982 прочита

Николаос Хумис е новият Главен търговски директор в GLOBUL, който ще отговаря за дирекции „Корпоративни продажби”, „Продукти и услуги”, „Реклама и комуникация”, „Обслужване на клиенти” и „Продажби на дребно” в компанията.

Г-н Хумис се присъединява към GLOBUL след успешна кариера като Директор „Продажби и обслужване на клиенти” в COSMOTE Румъния, където управлява екип от близо 500 висококвалифицирани специалисти. Той започва кариерата си OTE Group през януари 2007 г. като директор „Продажби услуги за пренос на данни” в OTE Globe.

Г-н Хумис има повече от 18 години богат опит в областта на телекомуникациите, като преди да стане част от екипа на OTE, е заемал висши мениджърски позиции в редица водещи компании в Гърция като Vodafone, Unifon, CosmoLine и Q-Telecom.

Николаос Хумис е завършил Физика в Атинския университет и притежава магистърска степен по Сателитни комуникации от Университета в Съри (Великобритания), както и магистърска степен по Бизнес Администрация от Атинския университет по икономика и бизнес.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 4