Home » Новини » Макар последни, от 5 април Глобул премахват автоматичното преподписване

Макар последни, от 5 април Глобул премахват автоматичното преподписване

3 209 прочита

GLOBUL винаги е следвал последователна политика по отношение на практиката за автоматично продължаване на договорите на абонатите на мобилни телекомуникационни услуги.

Компанията изрази своето несъгласие с тази практика още когато тя беше въведена от основния конкурент преди няколко години. Много преди изострянето на общественото внимание към темата от последните месеци, GLOBUL нееднократно призовава регулаторните органи да вземат отношение. Когато това не се случи, GLOBUL въведе подобни клаузи и в своите договори с потребителите, за да защити своята пазарна позиция.

В тази връзка, GLOBUL счита, че обявеното от Мобилтел ЕАД премахване на клаузите за автоматично продължаване на договорите на нови абонати не е решение на проблема.

Затова, в съответствие със своята последователна политика и нееднократно заявената си позиция по темата, GLOBUL съобщава, че ще премахне автоматичното продължаване на договорите за своите нови абонати от 5 април 2011 г. и ще премахне тази клауза и за своите съществуващи абонати тогава, когато това бъде направено и от Мобилтел ЕАД.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

74 − = 64