Home » Новини » M-Tel Call Center – новата услуга на Мобилтел за бизнеса

M-Tel Call Center – новата услуга на Мобилтел за бизнеса

3 837 прочита

Мобилтел пуска на пазара специална услуга за своите бизнес потребители, които се стремят да подобрят комуникацията с техните клиенти. Тя се нарича „M-Tel Call Center 0800/0700„. На практика услугата е възможност за всяка компания бързо и лесно да създаде свой собствен център за комуникация с потребителите.

Услугата предоставя възможност за избор между два варианта:

 • M-Tel Call Center 0700, при който входящите разговори се заплащат от крайните клиенти според ценовите условия на тарифния им план. Така повикванията към кол центъра са напълно безплатни за фирмата ползвател на услугата.
 • М-Tel Call Center 0800, при който входящите разговори са безплатни за крайните потребители и се заплащат от ползвателя на услугата.

Услугата предлага и допълнителни възможности като гласови съобщения,  определяне продължителността на обажданията, дефиниране на работно време или календар,  изходящи обаждания, пренасочване на разговорите при сигнал „заето“ и електронна фактура.

Благодарение на M-Tel Call Center 0800/0700 бизнес потребителите на Мобилтел улесняват своите контакти с клиентите си като оптимизират максимално разходите за тях.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to M-Tel Call Center – новата услуга на Мобилтел за бизнеса

 1. Teo_stoyanova

  09/03/2011 at 11:42

  И други можеха да го предложат, но М-тел пак са първи. Между другото ще се окаже много полезно за бизнес в сферата на услугите си мисля.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 1 =