Home » Lux & phones » Концептуален телефон Mobiado CPT002 Austin Martin

Концептуален телефон Mobiado CPT002 Austin Martin

10 817 прочита

Моделът Mobiado CPT002 илюстрира това, какъв може да бъде един концептуален телефон. Комбинирайки съществуващите технологии и софтуер с най-съвременните постижения в електрониката, той създава реалистична визия за това как трябва да изглежда един луксозен мобилен телефон. CPT002 ще бъде представен с футуристични изображения на световното изложение за часовници и бижута в Швейцария – BaselWorld.

Моделът CTP002 ще е ключът към вашия Aston Martin. Вратите ще се отключват автоматично, когато доближите колата и това е само началото. Телефонът ще се свързва директно с дисплея на автомобила, докато стои в джоба ви. Софтуера на CTP002 ще комуникира с GPS на колата, осигурявайки ново ниво да достъп в социалните мрежи:

  • FourSquare ще показва текущото ви местоположение и местоположението на вашите приятели, както и близките места интегрирани в GPS картата на вашия Aston Martin, за да ви помогне в планирането на нощта и в намирането на паркинг места.
  • Вградените камери в автомобила ще могат да бъдат настроени да актуализират периодично Facebook  и Twitter  със снимки, видео и информация при преминаването на градове/ забележителности по време на вашата екскурзия, както и възможността да актуализирате социалния си статус в реално време.
  • В момент на произшествие, въздушните възглавници на автомобила ще получават информация от акселерометъра на CTP002. Данните от него ще дават необходимата информация на бордовия компютър за ускорението на скоростта, което ще осугури по-голям контрол и сигурност за пътниците в колата.

Mobiado се ръководи от философията да прави нещата по различен начин и този принцип е в основата на CPT002 Aston Martin. Налагането на иновативен дизайн изисква свобода на мисълта и разширяване на границите за това, какъв трябва да бъде един луксозен телефон. Сърцето на CPT002 е прозрачен капацитивен сензорен дисплей, изработен от големи блокове сапфирен кристал. Рамката на CPT002 е направена от платина и в нея са поставени батерията, електрониката и SIM картата на телефона. Това позволява екрана да бъде прозрачен и придава на модела изчистен и модерен вид.

Целта на концепцията е да разширява границите на възможното и да позволи концептуалните идеи да дават основата на бъдещи продуктови линии. Страстта на Mobiado към авангарда е основен елемент в ДНК-то и историята на марката, и движеща сила в стратегията й за проучване и развитие.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 6 =