Home » Lux & phones » Gresso » iPhone 4 Black Diamonds for Lady – лимитирана серия от Gresso, достъпна само по поръчка

iPhone 4 Black Diamonds for Lady – лимитирана серия от Gresso, достъпна само по поръчка

10 847 прочита

iPhone 4 Black Diamonds for Lady е изработен от 200-годишно черно африканско дърво, което стана визитка за мобилните телефони Gresso. Дизайнерските елементи на телефона са инкрустирани с елегантни и красиви черни диаманти, рядко срещани в природата, в комбинация с бели диаманти, 18К злато и платина.

Дълбочината и благородството на синьо-черния цвят е подчертана от черен диамант, символ на лукс и безупречен стил. Неговата обработка е уникален процес, който отнема много време. Виртуозната работа при нарязването и уникалната игра на светлината създават магията на блясъка на черния диамант. Неговата невероятна издръжливост и вечна красота създават усещане за допир до вечността. Този диамант носи титлата крал на диамантите и е предизвикателство пред човешките умения.

Задния панел на телефона е инкрустиран с черни диаманти с тегло 6 карата в комбинация с 13 карата прекрасни бели диаманти, 18К розово злато и платина. Елегантните черни и бели диаманти са поставени в сложна комбинация изпълнена в класическия стил на бижутерийното изкуство. Специалната технология при рязането на камъните пречупва светлината и придава усещане за съвършенство.

Кантовете на новия iPhone4 са изработени от платина и са инкрустирани с черни диаманти. Бутонът на предния панел е украсен с черен диамант от 2 карата, а в рамката са поставени бели диаманти и розово злато.

Традиционно за Gresso и в новия модел iPhone4 Black Diamonds for Lady е използвано 200-годишно черно африканско дърво. Този материал постига своите уникални качества, познати от хилядолетие, благодарение на изключителните природни дадености, които притежава и технологията на обработка, патентована от Gresso.

Всеки iPhone4 е уникален, защото не съществуват две еднакви дървета в природата.

iPhone4 Black Diamonds for Lady е лимитирана серия, която се изработва по поръчка.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 54 = 62