Home » Новини » Globul стартира реклама на Welcome Garantee изцяло с участието на свой служители

Globul стартира реклама на Welcome Garantee изцяло с участието на свой служители

2 769 прочита

GLOBUL стартира рекламна кампания за своето ново предложение GLOBUL WELCOME GUARANTEE, в която участват единствено служители на оператора, а основно действащо лице е главният директор „Продажби” в компанията – Анатоли Георгиев. За пръв път представител на висшия мениджмънт на български оператор участва в телевизионен рекламен клип и представя нова услуга.


WELCOME GUARANTEE важи за частни клиенти на GLOBUL, които сключат абонаментен договор за нов вид мобилна гласова услуга, услуга за пренос на данни или фиксирана услуга до 30 април 2011 г.

В случай, че клиентът не е доволен от качеството на услугата, независимо от причината, той може да прекрати своя договор като попълни формуляр за това не по-късно от 30 дни от датата на сключване на договора в търговския обект, в който той е подписан. GLOBUL ще възстанови на клиента месечната такса за периода на ползване на услугата, като всички ползвани услуги, извън включените в месечния абонамент, ще са за сметка на клиента. Възстановяването на сумите към клиента ще става в срок до 60 дни от прекратяването на договора.

Рекламният клип е заснет за общо 15 часа и включва седем различни локации, сред които обновения магазин на GLOBUL в Търговски център „Сердика” в София, Центъра за обслужване на клиенти на оператора, както и сградата на компанията в Бизнес Парк София.

Новата рекламна кампания на GLOBUL ще продължи до 23 април 2011 г., като освен телевионен клип ще включва външна и печатна реклама.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 64 = 69