Home » Новини » Globul предлага пръв гаранция за качеството на услугите си с WELCOME GUARANTEE

Globul предлага пръв гаранция за качеството на услугите си с WELCOME GUARANTEE

3 045 прочита

Чрез специалното си предложение WELCOME GUARANTEE, GLOBUL е първият оператор в България, който гарантира пред своите клиенти качеството на своите продукти и услуги и дава на потребителите, които не са напълно удовлетворени, възможността да прекратят своя абонаментен договор без да заплащат неустойки, както и да си възстановят заплатените месечни такси.

WELCOME GUARANTEE важи за частни клиенти на GLOBUL, които сключат абонаментен договор за нов вид мобилна гласова услуга, услуга за пренос на данни или фиксирана услуга до 30 април 2011 г.

В случай, че клиентът не е доволен от качеството на услугата, независимо от причината, той може да прекрати своя договор като попълни формуляр за това не по-късно от 30 дни от датата на сключване на договора в търговския обект, в който той е подписан. GLOBUL ще възстанови на клиента месечната такса за периода на ползване на услугата, като всички ползвани услуги, извън включените в месечния абонамент, ще са за сметка на клиента. Възстановяването на сумите към клиента ще става в срок до 60 дни от прекратяването на договора.

Клиент, който е получил при сключване на договора телефон или друго устройство на преференциална цена ще трябва да заплати разликата между стандартната цена на устройството и заплатеното при получаването му по ценоразписа на GLOBUL.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Globul предлага пръв гаранция за качеството на услугите си с WELCOME GUARANTEE

 1. Bat Gandi

  21/06/2011 at 18:13

  В рекамата на IPhone 4 ce kaзва че не се драска е чиста проба лъжа.Преди няма и месец си го купих от Германос-Глобул и се надраска,когато отидох за рекламация от офиса ми отговиха че сервиза него признава за гаранция,и ако искам дами сменят телефона с нов трябва да платя 400 лева и гаранцията става от две години на три месеца.
  За мен това сие една голяма измама.
  Ганчо Ганчев Стара Загора

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

62 − = 55